Wat als ik na de koop nog iets wil veranderen aan mijn keuken?

Dat is geen probleem. Je kan jouw nieuwe keuken nog aanpassen totdat de keuken bij de fabrikant besteld is. De bestelling van de keuken wordt geplaatst na het inmeten en na controle door speciale ordercontroleurs van onze afdeling.

Wat houdt het in als ik een keuken koop op afroep?

Dat betekent dat wij jouw keuken hebben gereserveerd bij de fabrikant. Deze keuken is nog niet geproduceerd, maar wel door jou gekocht. Je kan jouw keuken nu nog aanpassen. Na het definitief plaatsen van de bestelling gaat het produceren van de keuken van start en bepalen we in overleg met jou wanneer de keuken klaar moet zijn.

Krijg ik bij Arslan Keukens een tekening van mijn nieuwe keuken?

Onze keukenadviseurs zijn specialisten in persoonlijk advies. Wanneer je een goed beeld hebt van jouw nieuwe keuken maken zij een 3D tekening van de keuken. Wanneer alles definitief is, ontvangt je ook een leidingschema. Dit is een tekening van hoe leidingen (zoals voor gas, water en elektriciteit) moeten worden aangelegd als voorbereiding op de plaatsing van jouw keuken.

Hoe lang heb ik garantie op mijn nieuwe keuken?

Je hebt 10 jaar garantie op jouw nieuwe keuken. Dat is 10 jaar lang compleet zorg- en risicovrij genieten. Dit is met uitzondering van het werkblad en de apparatuur.

Hoe lang is de garantie op het werkblad?

Je hebt 1 jaar garantie op jouw keukenblad. Hierbij zijn de garantievoorwaarden van de producent van toepassing. Gebruiksfouten vallen nimmer binnen de garantie.

Hoe lang is de garantie op de apparatuur?

De service en garantie van apparaten wordt door de fabrikant verzorgd. Je kan rechtstreeks contact opnemen met het merk van het betreffende apparaat om een servicebezoek in te plannen. Elke fabrikant hanteert een andere garantie op hun producten.

Is Arslan Keukens CBW-erkend?

Arslan Keukens heeft CBW-erkenning waarmee we gegarandeerde zekerheid bieden. Met deze CBW-erkenning hebben wij verkoopwaarden die jou extra goed beschermen bij de aankoop van jouw keuken. Onafhankelijke klachtafhandeling en garantie zijn zo voor je vanzelfsprekend. Mochten er onverhoopt geschillen voorkomen, dan neemt CBW de zaken over en geeft garantie af. Bekijk onze CBW-voorwaarden

Wat is de levertijd van een keuken?

De gemiddelde levertijd van een keuken is 8 tot 10 weken. Dit is veelal afhankelijk van de grootte en specifieke wensen van de keuken. Er is veel mogelijk als je jouw keuken snel nodig hebt. Informeer hiernaar bij jouw keukenadviseur.

Als een korte levertijd echt belangrijk is kan je ook informeren naar onze ” Elements” keukens. Deze kunnen direct binnen één week geleverd worden.

Wat als mijn keuken op een etage geleverd moet worden?

Wij zijn in bezit van een eigen verhuislift, waardoor we ook kunnen leveren wanneer jij op een etage woont. In de meeste gevallen gaat deze lift tot en met de 4e etage. Woon je hoger dan de 4e etage? Dan zijn er uiteraard andere mogelijkheden beschikbaar.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn keuken geleverd en gemonteerd wordt?

Arslan Keukens doet in eerste instantie een voorstel voor het leveren en monteren van de keuken. Dit wordt op weekbasis bepaald. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of een nieuwbouwwoning hebt, dan kijken we samen met jou naar een geschikte week voor levering. We houden je verder op de hoogte op welke datum en tijdvak we de keuken komen leveren.

Wordt de keuken op de dag van levering direct gemonteerd?

De levering en montage worden los van elkaar gepland. De keuken wordt in de meeste gevallen één werkdag na levering gemonteerd.

Wat houdt montage van mijn keuken precies in?

De montage van jouw keuken neemt grofweg een hele werkdag in beslag. We beginnen de dag met het uitpakken en nogmaals controleren van de goederen. Vervolgens monteren we de keuken volgens het inmeetrapport en leveren we jouw nieuwe keuken aan je op. Wanneer je het opleverrapport hebt getekend, dan zit het werk van de monteur erop. Er rest nu nog één ding: het aansluiten van de apparatuur. Dit is in principe iets wat je zelf kunt doen of regelen, maar wanneer je liever hebt dat wij de apparatuur voor je aansluiten, is dit ook geen enkel probleem. Je dient dit dan van tevoren bij jouw keukenadviseur aan te geven.

Wie monteert mijn keuken?

Je kunt kiezen of je de keuken zelf wilt monteren of dat door onze eigen monteurs wilt laten doen. Onze monteurs zijn opgeleid en worden continue bijgeschoold. Afhankelijk van de grootte van de keuken komen er één of twee monteurs jouw keuken monteren. De keuken wordt in de meeste gevallen één werkdag na levering gemonteerd.

Wat zijn de kosten van montage?

De kosten van het monteren van de keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de keuken en extra werk zoals betegeling en het leggen van leidingen. Dit kunnen we het beste inschatten wanneer de keuken volledig is ontworpen.

Hoe kan ik een inmeetafspraak plannen?

Je kan het beste contact opnemen met de showroom. Bekijk hier onze contactgegevens https://arslankeukens.nl/contact/

Wat gebeurt er bij een inmeetafspraak?

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken straks perfect in de ruimte past, komt er een gespecialiseerde inmeter bij je langs. We gaan als volgt te werk:

  • De inmeter meet de ruimte op door middel van een laser en kijkt naar de plaats van ramen en deuren.
  • Daarnaast bekijkt de inmeter hoe jouw nieuwe keuken veilig naar de keukenruimte getransporteerd kan worden.
  • De inmeter maakt hier een gedetailleerd verslag van, zodat de keuken kan worden besteld en er niets meer mis kan gaan op het moment dat de keuken geplaatst en gemonteerd wordt.

Kan de inmeting ook plaatsvinden als de ‘oude’ keuken er nog staat?

Dit is geen probleem. Bij een bestaande woning mag de oude keuken er nog gewoon staan tijdens de inmeting.

Op welke moment vindt de inmeting plaats?

De meting vind pas plaats nadat  je getekend hebt voor de keuken. De adviseur plant samen in overleg met jou een geschikte datum voor het lang sturen van de inmeter.

Hoeveel tijd neemt een inmeting in beslag?

De inmeting duurt ongeveer 1 uur. Er word ruim van te voren goed gecommuniceerd hoe laat jij de inmeter thuis kan verwachten.

Wat als ik nog niet precies weet wanneer mijn nieuwe keuken geleverd moet worden?

Als je nog niet weet wanneer jouw nieuwe keuken geleverd moet worden, bijvoorbeeld als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan kan je de keuken op afroep kopen. Onder het kopje ”Aankoop & Garantie” lees je wat dit inhoudt.

Is jouw keuken toe aan een transformatie?

Jij wenst, wij realiseren.