/ by /   / 0 comments

Easytouch | Graffietzwart

Mooi en altijd klaar voor gebruik. Donkere, klassieke kleuren zijn op dit moment erg gevraagd bij keukens. In combinatie met stijlvolle accessoires en fraaie accenten hebben deze keukens een chique en stedelijke uitstraling.
/ by /   / 0 comments

Easytouch | Roestrood

Jong, fris en vrolijk – dat is dit keukenvoorstel. Een echte familiekeuken: Het ontwerp als L-formatie overtuigt met een geïntegreerde eethoek en de XL-hoogte met veel praktische opbergruimte. De ultramatte fronten zijn veredeld met een innovatieve oppervlaktecoating. Lelijke vingerafdrukken behoren zo tot het verleden.
/ by /   / 0 comments

Easytouch | Fjordblauw

Deze compacte, functionele keuken is ideaal voor mensen die het graag minimalistisch hebben of voor het eerst een keuken inrichten. Tijdloos door de softmatte fronten in trendy blauw. Ergonomisch, met hoog ingebouwde oven. Onderhoudsarm dankzij slim oppervlakontwerp. En met een nisbekleding van werkbladmateriaal worden...
Read More
/ by /   / 0 comments

Easytouch | Mineraalgroen

Dankzij de uitgesproken, groenige fronten straalt dit keukenontwerp echte vakantiestemming uit – en maakt het leven van alledag tegelijkertijd zo comfortabel mogelijk. De elektronische apparatuur is het nieuwste van het nieuwste en de keuken wordt consequent volgens ergonomische principes ontworpen.