/ by /   / 0 comments

Structura | Eiken Nero

Deze indeling is vast een bron van inspiratie voor iedereen die houdt van heldere lijnen en harde kleuren. De expressieve fronten in eiken Nero en de stijlvolle gouden accenten creëren samen een tijdloos moderne ambiance.  
/ by /   / 0 comments

Structura | Eiken Sierra

Een prachtige combinatie voor wonen in harmonie met de natuur. De natuurlijke optiek van het Eiken Sierra zorgt voor puur houtplezier. Met opzetkasten in een tijdloos kleur, creëer je hier een speels en praktisch keuken mee.  
/ by /   / 0 comments

Natura | Eiken Montreal

Trendy thema. De nieuwe natuurlijkheid combineert stijlvolle, gekleurde elementen met fronten in authentieke eikenlook, die ook haptisch nauwelijks van echt eiken te onderscheiden is. Sterke contrasten die een eigentijdse vorm van huiselijk gezelligheid creëren.
/ by /   / 0 comments

Riva | Eiken Remo

Moderne, natuurlijke keukens zien er tegenwoordig groot en rechtlijnig uit, zoals in deze elegante mix van fronten in Decor eiken San Remo en zwart beton. Het nieuwe houtdecor met synchroonporie verbindt innovatieve oppervlaktechniek met een natuurlijke optiek. Het model Riva is zowel als greeploze...
Read More