/ by /   / 0 comments

Easytouch | Fjordblauw

Een woonkeuken in de ware zin van het woord. De woonkamerwand is ontworpen met kastelementen uit hetzelfde materiaalconcept. Een mooi voorbeeld van hoe keuken en woongedeelte naar elkaar toe groeien en een eenheid in vormgeving vormen.  
/ by /   / 0 comments

Easytouch | Mineraalgroen

Nieuwe vrijheden ontdekken, dat is pure luxe. Zoals het mooie moment dat jij na een lange strandwandeling ontspannen geniet van een kop thee in jouw droomkeuken. Een geminimaliseerde vormtaal laat exclusieve details nog beter uitkomen. Deze compositie geeft het dagdagelijkse iets bijzonders door het...
Read More
/ by /   / 0 comments

Structura | Eiken nero

Deze indeling is vast een bron van inspiratie voor iedereen die houdt van heldere lijnen en harde kleuren. De expressieve front in eiken Nero en de stijlvolle gouden greeplijsten creëren samen een tijdloos moderne ambiance.
/ by /   / 0 comments

Fashion | Zijdegrijs

Met ons greeploze LINE N-programma zetten wij al jarenlang maatstaven voor een design- en trendgerichte vormgeving van keukens. In combinatie met fronten in trendy unikleuren of houtdecors, mat of hoogglanzend – het frontbeeld is dankzij zijn fijne lijnvoering een voorbeeld van perfecte moderniteit en...
Read More
/ by /   / 0 comments

Artis | Alpin Wit

Wit geeft altijd een ruimtelijk effect en oogt tijdloos modern. Daarom zijn onze exclusieve fronten in glasoptiek nu ook leverbaar in de kleur alpin wit: een buitengewone uitstraling dankzij het boeiende diepte-effect. Groot contrast hierbij: het matte, diepzwarte werkblad Xtra Ceramic.