Voorkant Arslanwonen (Orgineel)
Arslan Keukens

Wat maakt ons bijzonder?

Arslan Keukens ontzorgt jouw gehele verbouwing. Eén aanspreekpunt voor keukens, aannemerij en woonproducten.

Jarenlange expertise en ervaring wordt gecombineerd om jouw keukenwensen te realiseren. Wij nemen alles van ontwerp tot installatie uit handen zodat jij volledig ontzorgt wordt.

Arslan Keukens

Jij wenst, wij realiseren.

Arslan Aannemers

Ontzorgt jouw gehele verbouwing

Arslan Wonen

De bekroning van jouw woning

Keukens

Arslan Keukens onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons vindt je de kracht van de combinatie: keukens, aannemerij en woonproducten. Met vele jaren praktijkervaring in verbouwen en renovaties weten wij wat er nodig is om jouw droomkeuken te realiseren. Iedere woning en iedere keuken is anders en dus vraagt dat om zorgvuldige aandacht en maatwerk. Wij vormen samen met het gehele bedrijf een hecht en enthousiast team. Samen zetten wij jouw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Daarbij kan jij vertrouwen op de kwaliteit van onze Duitse partners.
Wij overzien graag het hele traject van technische, bouwkundige aanpassingen tot demonteren en afvoeren van de oude keuken. Doordat alles valt onder hetzelfde dak heb jij maar één aanspreekpunt en geen omkijken naar de planning en uitvoering.

Echt ontzorgen dus…

Aannemers

Arslan Aannemers is in 2014 opgericht. Inmiddels is de aannemers in de Randstad uitgegroeid tot een echte bouwspecialist op het gebied van renovatie en verbouwing. Arslan Aannemers heeft veel verschillende vakspecialisten in huis waardoor wij in staat zijn om zeer uiteenlopende projecten – van klein tot groot – uit te voeren.

Wonen

In de showroom kun je terecht voor zowel losse producten als voor complete ruimtes in je woning. Door onze ruime assortiment aan bijvoorbeeld vloeren, verlichting en deuren heb je de mogelijkheid om de combinatie met jouw keuken op voorhand te bekijken en je te laten inspireren.

Maak kennis
met jouw adviseur

”Ik vind het leuk om klanten te begeleiden bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Eerlijkheid, persoonlijke aandacht en passie staan hierin centraal.
Het belangrijkst vind ik, dat het ontwerp van de keuken past bij jouw levensstijl. Of je nou houd van een modern, landelijk of industriële keuken, ik sluit me aan op jouw stijl’’

Team

Muzaffer Erokutan

Keukenadviseur