Keuken - Highlights van 2022

De keuken heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, voorheen werd de keuken gebruikt om het eten te bereiden. In de huidige tijd is de keuken een centrale plek voor samenkomen, gezellig borrelen en gezamenlijk met passie koken.

Met de verschillende mogelijkheden in materialen, kleuren en apparatuur is de keuken geheel naar de gewenste opstelling te realiseren. De keuken wordt hierdoor een sfeervolle ruimte, welke perfect aansluit op jouw wensen en de rest van de inrichting van jouw woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de keukens van Arslan.

bora_gp4_kochfeldabzug
easytouch_fingerprint
1.3-Flex-Black-carbon-hose_4

Laat je inspireren door actuele trends die passen bij jouw persoonlijke levensstijl en jouw keuken.

De unieke samenwerking met BORA is gericht op innovatieve, high-end afzuigsystemen voor onze keukens. Passend hierbij werd een kastoplossing op maat ontworpen.

Een ultra-matte look ziet er niet alleen fantastisch uit, maar overtuigt ook met praktische anti-vingerafdruk eigenschappen.

Als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan jouw huishouden.

Oplossingen voor opbergruimtes

Of het nu gaat om een complete binnenlade onder de BORA kookplaat in de onderkast, een praktische voorraadkast met veel ruimte of een apothekers-uittrekelement voor een smalle hoek in de ruimte – Arslan Keukens biedt aantrekkelijke opbergoplossingen voor jouw keuken. Zo wordt elke ruimte optimaal benut en zijn alle belangrijke keukenbenodigdheden altijd binnen handbereik.

De was- en opbergruimte is een slim alternatief voor moderne huizen en woningen zonder kelder of berghok.

Wij bieden je individuele oplossingen voor de verzorging van de was, reiniging en opslag. Zelfs in de kleinste ruimtes. Ons brede assortiment en de vele praktische accessoires maken een optimale ruimteplanning mogelijk, die perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Anti-fingerprintcoating

Ervaar onze fluweelzachte matte keukenfronten.

Lees meer

Kookveldafzuigsysteem

Lees meer

Kokend water kraan

Lees meer

Is jouw keuken toe aan een transformatie?

Jij wenst, wij realiseren.